Belysning till Ender 3 Pro

Jag har nu haft min Ender 3 Pro i ca en vecka och något jag saknar på den är bra belysning så jag bestämde mig för att skaffa något bra, gick in på Jula affären här i Nyköping där jag bor och hittade att dem hade en 30cm lång bänkbelysning som var LED.

Köpte 2 st för har lite kommande planer då jag tror 2 kan vara bra och åkte hem men jag hittade inget bra sätt att sätta fast belysningen jag köpt.

Kollade på Thingiverse och hittade inget som passade just denna belysning men fick inspiration från en model och började kolla på att rita mig en egen, började rita i Google Sketchup som jag använt förut men det var innan jag skaffade mig en 3D skrivare och så mäte jag och ritade up en hållare och resultatet blev enligt nedan bilder.

Du hittar själva bänkbelysningen på Jula.se och min ritning hittar du på Thingiverse.

Författare: Rickard Nordström Pettersson

31 årig systemutvecklare med stort intresse för datorer och teknik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *